Аналітика

Багато сімей у різних регіонах України через війну зіткнулися з житловою проблемою. Велика кількість будинків зруйнована, цілі населені пункти. Міста і селища перебувають в окупації.

У квітні 2021 року Кабмін затвердив порядок надання пільгових кредитів на житло внутрішньо переміщеним особам за рахунок коштів гранту, у розмірі 25,5 млн євро, наданих німецьким Банком Розвитку KfW.

Друга частина розглядала історичну роль офісів у містах, економіці та для окремих організацій. У цій частині про те, як віддалена робота впливає на продуктивність, креативність, корпоративну культуру...

Усі знають, що купити квартиру з котловану в Одесі дешевше, ніж придбати її вже на етапі здачі будинку. Але наскільки велика ця різниця у різних забудовників і чому легше знайти квартиру, що відповідає вашим запитам, у споруджуваному будинку, ми висвітлимо в нашій новій статті.
Переваги зданого будинку в тому, що одразу після купівлі ви зможете почати робити ремонт і переїхати в нову квартиру, щойно закінчите його.

Рейтинг зростання цін на житло Global Residential Cities Index (GRCI) відстежує динаміку цін на житлову нерухомість у 150 містах світу, ґрунтуючись на даних офіційної статистики.

У другій половині 2020 року глобальна дослідницька група Cushman & Wakefield презентувала звіт про вплив пандемії на COVID-19 на індустрію комерційної нерухомості та прогнози майбутнього традиційного офісу.

string(28) "https://fresco.od.ua/ua/view"