Статьї

Багато сімей у різних регіонах України через війну зіткнулися з житловою проблемою. Велика кількість будинків зруйнована, цілі населені пункти. Міста і селища перебувають в окупації.

У вересні 2022 року Президент підписав новий Закон про гарантування прав на об'єкти нерухомості, які будуть збудовані в майбутньому. Для простоти називатимемо його Законом про гарантування прав на новобудову.

Щоб обігріти 1 квадратний метр житла багатоквартирного будинку, Україна витрачає газу в 2,5 раза більше, ніж Європа. При цьому щодня ми втрачаємо енергоресурсів на 100 млн. гривень, а це 1.5 млрд доларів на рік.

В Австралії продається територія цілої гори площею приблизно 127 га. Якщо ви любите бути серед природи, жити на самоті або дивитися на світ трішки зверхньо, ця пропозиція для вас.

В Україні мода на шлюбний договір тільки зароджується. За кордоном у такому документі інколи прописують навіть кількість і тривалість побачень подружжя. У нас шлюбним контрактом регулюються лише майнові та фінансові відносини.

  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 7
string(28) "https://fresco.od.ua/ua/view"