Ви інтроверт, вважаєте за краще перебувати в суспільстві самого себе і по-справжньому цінуєте відокремлений спосіб життя? Чи, може, в дитинстві вас було не загнати додому з вулиці, а вашим улюбленим заняттям було копошитись у рослинах і спостерігати за комахами? Чи ви романтик, який не уявляє себе без свободи, гірських просторів та вітру, який грає у волоссі? Як би там не було, ця стаття дасть їжу для вашої фантазії та допоможе мріяти про більше.

Гора Халлен в Австралії виставлена ​​на продаж за 620 тисяч доларів. Вона поросла травою та рідкісним лісом і, кажуть, на її території можна зустріти типових представників австралійської природи. Кому не захочеться сусідити з кенгуру, коалами та дивовижними птахами?

Як заявляють агенти з продажу, у горі навіть є кілька печер. При цьому місцевість не зовсім дика: до вершини можна дістатися позашляховика, а ділянці присвоєно власний поштовий індекс.

Гора в Австралії – вигідна інвестиція? 2

Мати у своєму розпорядженні власну землю однозначно приємно, а цілу гору – і поготів. В цьому випадку точно не доведеться побоюватися несумлінності забудовників. До речі, в одній із наших статей пояснюємо, як впливає на вашу юридичну безпеку тип власності ділянки під новобудовою.

Гора має гарне розташування неподалік від головних доріг, велодоріжок, пішохідних стежок та залізничного сполучення в Квінсленді. Це дозволяє майбутньому землевласнику використовувати місце по максимуму: побудувати еко-будиночки і приймати у себе туристів, зробити кемп для дітей та на практиці знайомити їх з природою, влаштовувати екскурсії австралійською фауною, спостерігати за зоряним небом…
З гори відкривається чудовий краєвид на австралійські простори.

Гора в Австралії – вигідна інвестиція? 3

Якою приємною має бути прогулянка лісистими пагорбами у світлі південного сонця!

Гора в Австралії – вигідна інвестиція? 4

А безкрає небо всіх відтінків дозволяє відчути себе частиною чогось більшого.

Гора в Австралії – вигідна інвестиція? 5

Австралія перебуває досить далеко, і добиратися туди довго. Зате на нашому сайті ви можете підібрати квартири, з яких відривається чудовий вид на місто. Один незаперечний мінус: кенгуру в Одесі не видно, як і коал. Але зате є море, і ми підкажемо де знайти чудове житло поблизу нього.

Fresco знає, як надихнути вас! Підписуйтесь, щоб знати цікаві новини з усього світу.