Подвійна місія організації

Цей будинок сьомий та останній у ряді благодійних розіграшів від організації Omaze. Він розташований в одному з найбільших національних парків Великої Британії, який навіть вважається об'єктом Світової спадщини ЮНЕСКО. Будинок стоїть над озером Віндермір, його види зачаровують з першого погляду. Багато в чому завдяки чудовому розташуванню вартість будинку за останніми даними оцінюється в 3 мільйони фунтів стерлінгів. Проте стати його власником можна лише за 10 фунтів стерлінгів.

У будинку 6 спалень. У деяких із них стоїть величезне ліжко, в інших – зручний розкладний диван. Дизайн витриманий у стилі рустик, що сприяє хюге-настрою. З великих панорамних вікон відкривається неймовірний вид на ліс, озеро Віндермір та пагорби.

Як стати власником будинку біля Озера 2

Кухня оснащена найсучаснішою якісною технікою, яка допоможе створювати кулінарні шедеври. А види зі їдальні зроблять апетит ще приємнішим.

Як стати власником будинку біля Озера 3

У будинку все налаштовано на створення затишку для мешканців: камін, м'які килимки, подушки та елементи декору, які гармонійно вписуються у простір.

Як стати власником будинку біля Озера 4

Крім цього, в будинку є простора вбиральня з шафою, виготовленою на замовлення, 6 ванних кімнат з дерев'яними елементами декору, сауна, спортивний зал з тренажерами, дзеркалами та простором для занять йогою та медитації, затишний персональний кінотеатр та тераса із зоною для відпочинку.

Як стати власником будинку біля Озера 5

«Не готові переїжджати? Не проблема! – впевнені в Omaze, – Ви можете використовувати будинок як чудову дачу під час відпустки та здавати її весь решту року. Орієнтовна вартість оренди нині становить 12 000 фунтів стерлінгів на місяць». Отримати такий будинок майже задарма у будь-якому випадку вигідно. До того ж організація видає ще й 20 тисяч фунтів стерлінгів на первинне забезпечення.

Зібрані на розіграші кошти підуть до Alzheimer's Research UK, британської благодійної організації, яка займається дослідженням деменції та способів її лікування.

Так як же це працює?

Організація Omaze, яка співпрацює з благодійними фондами, регулярно влаштовує збори коштів на кшталт лотереї. У них можна виграти будинок з дизайнерським інтер'єром, сучасний автомобіль, зустріч зі знаменитістю чи велику суму грошей.

Це незвичайний вид благодійності, адже недаремно він склався саме у системі сучасного капіталізму. Збір коштів на добрі справи відбувається не завдяки емпатії чи жалю, а з азарту, надії на особисте чудо та бажання отримати вигоду для себе.

Переможця визначають шляхом жеребкування. Мінімальна вартість онлайн-заявки на участь у розіграші стартує від 10 фунтів стерлінгів. Чим дорожчий тариф участі, тим вищі шанси.

Знайти будинок мрії

Проте не поспішайте переказувати гроші на рахунок організації: хоч як сумно, у розіграші можуть взяти участь лише резиденти Британії. Якщо порівняти з Україною, в Англії купівля житла для іноземців є дуже складним процесом.

Але якщо ідея вдома гріє, все можливе. Тільки уявіть: ви живете у власному затишному гніздечку з чудовим ремонтом. Замість шуму сусідських дрилів за стінкою щоранку слухаєте спів птахів та тишу. Подвір'я безпечне, і вам спокійно випускати дітей гуляти по ньому. Власний сад та зона відпочинку радують око, ви навіть можете влаштовувати вечірні посиденьки під зірками. Щоб зробити мрію реальністю, не обов'язково друкувати будинок на 3D принтері або сподіватися на удачу в Британії. Пошукайте щастя ближче, а ми вам із цим допоможемо.

Fresco представляє сучасні таунхауси у різних районах міста. У наших варіантах ви знайдете все, що шукали: територія, що охороняється, розвинена інфраструктура, надійні будинки і дизайни на будь-який смак. Для пошуку по фільтру потрібно натиснути на іконку «дім»:

Як стати власником будинку біля Озера 6

Вибирайте найкраще для себе та своєї сім'ї з Fresco!