Головне в вбиральні - це правильно розподілити простір з урахуванням того, як вам буде зручніше користуватися щоденними речами і яким чином зберігати ті, для яких зараз не сезон. Чи це гардеробна кімната для сумок та взуття, або для речей, сумок і взуття або просто для речей – вирішувати вам.

 чоловіча вбиральня

Чоловічі вбиральні кімнати відрізняються строгістю дизайну, використанням брутальних матеріалів, чіткою систематизацією простору. Якщо в такій кімнаті відсутнє вікно або вона є частиною приміщення, відгородженою перегородками, то освітлення можна зробити багаторівневим на стелі, біля дзеркал.

 чоловіча вбиральня з фасадами з дерева

Використання необробленої деревини, стелажі з натурального дерева, - все це також часто використовується при створенні чоловічих вбиралень.

Так само, як і в будь-якому вигляді дизайну, гардеробні кімнати мають тенденції в моді. Так, зараз актуальні цілі системи, які служать не тільки для зберігання речей, але й для організації місця відпочинку, нанесення макіяжу. Такі острівці можуть бути представлені у вигляді комода, на якому зручно розмістити вибрані в кімнаті речі або залишити сумку.

 жіноча вбиральня з острівцем посередині

Простір у вбиральні може бути як без фасадних дверей з відкритими полицями, так і з дверцятами, які в свою чергу можуть бути прозорими або приховують від очей вміст ваших полиць.

 чоловіча вбиральня з краватками на стіні

Наявність у гардеробі туалетного столика приведе в захват будь-яку жінку, а якщо він буде виконаний у стилі самої кімнати, він стане не тільки чудовим рішенням, а й прикрасою вбиральні.

 жіноча вбиральня з туалетним столиком

Гарний настрій починається з улюбленого будинку, в якому хочеться прокидатися і в який хочеться повертатися. І, перефразовуючи листоношу Печкіна, можна сказати: «Це я чомусь раніше така зла була? Це тому, що в мене гардеробної кімнати не було!

А допомогти вам з пошуком вашої квартири, в якій ви захочете створити таку вбиральню, може Fresco.od.ua.
Найширший вибір новобудов Одеси(і це не просто красиві слова, а реальна представленість об'єктів від усіх забудовників міста), допомога у пошуку житла, повний юридичний супровід та оцінка надійності забудовника.