Дизайн це вид мистецтва

Купити квартиру від забудовника, зробити в ній свій дизайнерський ремонт так, щоб це зайняло мінімальну кількість часу і швидко в неї переїхати - не казка, а реальність під назвою White Box.

Сьогодні ми розповімо про такий варіант покупки квартири, який пропонує ринок новобудов Одеси.

Сьогодні ми розповімо про такий варіант купівлі квартири та забудовників, які його пропонують на ринку одеських новобудов.

Сьогодні ми розповімо про такий варіант купівлі квартири та забудовників, які його пропонують на ринку одеських новобудов.

Квартири з оздобленням White Box - це проміжний варіант між квартирами без ремонту і квартирами з готовим ремонтом.

У цій статті розповімо про французькі вікна - панорамні вікна від підлоги до стелі квартири. Популярність такого оформлення віконних прорізів викликана не тільки модними тенденціями в будівництві та дизайні. Чому ж купують квартири в Одесі з такими панорамними вікнами?

Дім - це місце, де кожна людина почувається в безпеці. Для когось він світлий і затишний, хтось віддає перевагу контрасту кольорів, і тоді інтер'єр будинку набуває зовсім іншого настрою. Дім - це відображення душі людини, її думок, почуттів, вчинків і смаків.

На інформаційних міських сайтах Одеси з'явилася інформація про те, що Мерія обрала найкращий проєкт з облагороджування Дюківського парку, який передбачає будівництво Торгово-розважального центру, кінотеатру, ковзанки, концертного амфітеатру, тенісного, кінного клубу, парковки.

Архітектура світу не перестає дивувати нас чудовими творіннями, які викликають захоплення. Однією з таких неординарних споруд є перший у світі нахиляємий міст Міленіум, що розташований у Гейтсгеді та з'єднує північну Англію з Ньюкаслом.

string(28) "https://fresco.od.ua/ua/view"