складний стілець Стокгольмська виставка меблів

  • Складний стілець від Лассен. Розроблений у 1955 році дизайнером та архітектором Могенсом Лассеном для Гільдії Копенгагенських червонодеревників. Спочатку виготовлений майстром-столяром А. Іверсеном, для виставки його було відтворено на честь 60-річчя своєї конструкції.

крісло втомленої людини

  • Крісло втомленої людини (найдорожче крісло з будь-коли проданих у Данії). Було створено у 1935 році для змагань Гільдії Копенгагенських червонодеревників. Характеризується органічними вигнутими формами та об'ємними підлокітниками.

стокгольмська виставка меблів

  • Продукція Лео Хайн та Магнус Петерсен на межі дизайну та мистецтва. Дансько-норвезький дует створює скульптурні композиції з контрастними кольорами та матеріалами. Перфорована сталь та бетон, поліровані  дзеркальні деталі та строгі форми покликані органічно влитися у повсякденне життя.

стул мадонна та крісло еріксон

  • Стілець Мадонна та крісло Девід Еріксон. Меблі для бренду Gärsnäs бере свої витоки в 19-х століттях традиційного італійського дизайну меблів.

примарний стілець виставка меблів

  • Примарний стілець від Інгрід та Олле Вінгард. Шкіряна оббивка, товстий сталевий дріт та деревина створюють експериментальну повітряну форму.

каарі колекція стокгольмська виставка меблів

  • Каарі колекція є останнім проектом від Романа та Ервана Бурулека для фінської дизайнерської компанії Артек. Колекція містить прямокутні та круглі столи у двох розмірах, а також письмовий стіл, стіну консоль, невелику круглу полицю та ряд великих настінних полиць.

барний стілець альма

  • Барний стілець Альма є інтерпретацією класичного штатива камери. Він складається з трьох кутових дубових ніг та т-подібного перехрестя, який також є підставкою для ніг. Оббивка надає йому північно-європейського вигляду, а спинка зроблена зі шпону дуба і кріпиться до сидіння чотирма болтами.

колекція для ІКЕА

  • Колекція від Ілзе Кроуфорд для IKEA. Меблевий гігант IKEA співпрацює з лондонським дизайнером Ільзе Кроуфордом, щоб запустити модельний ряд товарів для дому із пробки та натурального волокна. Використовуються натуральні матеріали та нейтральні кольори, щоб колекція могла вписатися в будь-який будинок.

лампа Іда лінія ейч

  • Лампа Іда - Лінія Ейч для друзів. Елегантний контур і тверді матеріали. Виготовлена ​​з металу, вона підходить як для домашнього, так і для вуличного оформлення будинку.

Стіл та стілець для Іда лінія Ейч

  • Мій стіл та стілець для Іда Лінія Ейч для друзів підходить як для інтер'єру, так і для екстер'єру будинку. Основа з металевих струн зі знімним верхом із алюмінію.

лаунж крісло

  • Післяобіднє лаунж крісло. Це крісло є результатом натхнення двох знакових крісел раннього модернізму – крісла Майкла Тонета та іспанського крісла від Могенсена. Поєднання цих двох класиків стало чимось новим – таким елегантним, як Тонет та комфортним, як іспанське крісло.

силіконова лампа

  • Американський дизайнер Шейн Шнек створив силіконову лампу для датського бренду Меню, яка може використовуватись у чотирьох різних положеннях. Підвісна зі стелі - як традиційне світло, як бічне світло без шнура, як світло спрямоване вгору при розміщенні на підлозі або просто в горизонтальному положенні на полиці.

мармурові столики

  • Мармурові столики Дизайн студії у співпраці з Норм Архітектурою для Меню. Столики зроблені зі склеєних шматків мармуру з круговими стільницями діаметром від 35 до 75 см.

Вишукано, незвично, дивно, захоплююче, відразливо-привабливо, - до цих меблів підходять будь-які епітети, крім нудно та банально. А це означає, що подорож просторами Стокгольмської виставки меблів продовжиться, тим більше, що нам є ще про що розповісти! Слідкуйте за публікаціями та підписуйтесь на наші ресурси. З любов'ю, ваш Fresco!