Тому вибір першого сімейного гніздечка - подія завжди відповідальна та хвилююча.

На що звернути увагу при виборі квартири молодій парі?

  • зручність транспортної розв'язки та близькість громадського транспорту/наявність паркування недалеко від дому
  • низька категорія - перше власне житло
  • можливість тривалого розстрочення, навіть після здачі будинку
  • потенційна можливість виділити та облаштувати дитячу зону

Хорошим варіантом будуть студії, площею близько 30 квадратних метрів та компактні однокімнатні квартири до 35-37 квадратних метрів.

1 Як правильно вибрати квартиру для молодят в Одесі?

Молодий та перспективний

Район 7 км Овідіопольської дороги з кожним днем ​​стає все привабливішим. Якщо раніше його основними перевагами були близькість до розвиненої транспортної інфраструктури та гіпермаркетів, то зараз це затишний район з новими бульварами, освітленими парковками, що охороняються, і простором для подальшого розвитку мікрорайону.

У секції ЖК Кекс, яка здається наприкінці 2021 року, продаються 1-кімнатні квартири площею 36 кв. У цих малоповерхових будинках з керамічної цегли можна купити житло, виділивши із сімейного бюджету лише 3500 USD на перший платіж. Щомісяця потрібно буде виплачувати по 711 USD. А розстрочення можливе протягом 33 місяців після здачі будинку.

2 Як правильно вибрати квартиру для молодят в Одесі?

Таїровські простори, залиті сонцем

Одесити люблять район Таїрова за просторі планування кварталів та близькість до морського узбережжя. Тому не дивно, що він залишається бажаним місцем проживання та активно розширюється.

Сьогодні тут можна знайти житло на будь-який смак, у тому числі квартиру для молодої пари.

В ЖК Таїровські сади доступні квартири -студії площею 30 квадратних метрів, які можна придбати на виплат на 5 років. Початковий внесок становитиме 6500 USD, а щомісячний платіж – лише 330 USD. Більшість із них перебувають у секції, яка буде здана через 2 роки.

3 Як правильно вибрати квартиру для молодят в Одесі?

Квартири просторіші площею близько 42 квадратних метрів у цьому районі можна знайти в ЖК Акварель 2. Мінімально можливий початковий внесок – це 10% від повної вартості та становить близько 3700 USD, а виплатити розстрочку можна до травня 2025 року.

4 Як правильно вибрати квартиру для молодят в Одесі?

Між лиманами та морем

Селище Котовського - це розвинена інфраструктура, близькість природи та порівняльна віддаленість від гучного завантаженого автомобільного центру.

Якщо ви на одній хвилі з цим спальним районом Одеси, то варто розглянути покупку просторої однокімнатної квартири площею 44,7 кв. м. в ЖК Бурштиновий.

Забудовник має кілька варіантів розміру початкового внеску, а розстрочку можна виплатити протягом 4 років.

Життя в районі парку

Черемушки - найзеленіший мікрорайон Одеси. Крім того, це усталена інфраструктура та знайомі багатьом вулиці. Тут почуваєшся по-справжньому вдома – ось парк Горького та кінотеатр Москва, а тут студія всіма улюбленого Просто Ради.О.

Якщо Черемхи для вас - не просто назва мікрорайону, то компактна квартира в ЖК Простір на Радісній площею близько 39 квадратних метрів має великі шанси стати затишним будинком для вашої молодої сім'ї.

5 Як правильно вибрати квартиру для молодят в Одесі?

Доступне житло на Черемхах можна знайти і в ЖК Акварель 4.

Це квартири-студії з балконом вартістю 22 000 USD і можливістю розстрочки до 3 років.

Першу квартиру ще ніколи не було так просто купити! Зателефонуйте спеціалістам fresco.od.ua і не проґавте зробити інвестицію у своє щасливе майбутнє